понеделник, 14 март 2016 г.

Упътване за Успех в живота (внимание това може да промени живота ви драстично)







Живеем в двуполюсен свят, хубаво или лошо, бедно или богато, черно или бяло, топло или студено, любов или омраза, ляво или дясно. Всеки има избор да вярва или не вярва. Двуполюсният модел е Третото измерение X, Y, Z ширина, дължина и височина. Съществуват множество квантови възможности, но нашето съзнание е избрало точно този свят където сме проектирани. Всичко, времето и пространството е илюзия и всичката материя е енергия и съзнание и Вие сте направени от същите неща от който е направена заобикалящата Ви среда. Вие сте господарите да променяте нещата по най-невероятният начин какъвто вашият ум и съзнание пожелаят.
За тези които вярват е моето съобщение, а за тези които не вярват нека да погледнат след време внимателно вярващите как са се променили и ако им хареса са добре дошли в техният свят.
Отделете си няколко спокойни часа за да вникнете в това съобщение и тези принципи.
Когато в мислите си имате само един от двата полюса например “Хубаво” и почувствате, че найстина е “Хубаво” ще Ви се случват само хубави неща, разбира се мислите и емоциите Ви трябва да са в хармония с Любов и задължително да го почувствате в сърцето си. Това Ви изпраща на едно по-високо съзнателно ниво и съзнавате, че сте или влизате в нещо ново което наричаме Петото измерение. Моля погледнете това:
https://www.youtube.com/watch?v=1XiWQandm9s
Много от вас незнаят как да направят прехода от Третото през Четвъртото в Петото измерение ( което е ширина, дължина, височина, време и пространство-космос). Само за тези който разбират концепцията, давам двадесет практически лесни за следване принципа за прехода, като дълбоко подкрепям всички ваши лични идей и виждания:
1.Спрете да мислите двуполюсно, изберете само мисли като Красота, Богатство, Хармония, Любов, Здраве и Изобилие изберете само това което Ви прави щастливи. Всяка сутрин записвайте 5 неща който Ви правят щастливи. Вземете си тефтерче джобен формат и записвайте всеки ден.
2.Спрете да осъждате други хора, организации, събития, съседи и неща ставащи около вас. Приемете ги като положителна даденост продукт на вашият ум и емоции.
3.Започнете да разбирате вашите емоции и чувства. Повярвайте им, дори и логичният Ви разум да е против и да го отхвърля.
4.Бъдете благодарни всеки миг за малки неща, “поздрав от непознат”,”хубавото време”, “вашето здраве”, “смеха на децата”. Всяка сутрин записвайте 5 неща за който благодарите.
5.Разберете и запишете с Големи букви Вашата цел и Мисия в живота. Може да я разберете съзнателно или несъзнателно на сън. Много от Вас са забравили кой са и за какво са на Земята. Записвайте всеки ден тези сънища като слагате кратко мото на всеки един и после го описвайте подробно с няколко думи.
6.Сега (днес) се откажете от поне две неща който досега са били ежедневие за Вас. Например алкохол, вино и бира, месо, телешко и свинско, цигари, пури и лули, леки жени и порно филми, гледане на телевизия, новини и политически кометари. Запишете ги в тефтерчето и знайте, че ако престъпите вашият отказ отново сте в Трето измерение. Като се откажете поне от две неща спестявате огромна сума пари всеки месец.
7.Запишете си какво искате да бъдете например, щастливи, хубави, високи, силни, богати, смели, здрави и си го повтаряйте по няколко пъти на ден.
8.Запишете си и разберете че, СМИСЪЛА НА ЖИВОТА Е ДА СЕ АКТИВИРА ИСТИНСКА ЛЮБОВ ДЪЛБОКО В СЪРЦЕТО И ДА СЕ РАЗВИЕТЕ СЪЗНАНИЕ (Любов към себе си, планетата Земя, семейство, приятели, неприятели, шефове, колеги, свекърви, работа, хоби, мисли, емоции). Любовта е същността на всичко. Без Любов няма да разберете нищо!
9. Повярвайте, че умът и Съзнанието са енергия и имат силата да ПРОМЕНЯТ материята. Знайте, че материята е само физическото проявление на тези енергии.
10. Отворете вашият ум за всички положителни възможности, за бизнес, пари, лични отношения, здраве, красота, щастие, мечти, жени, мъже, приятели, къщи, коли и т.н. Наблюдавайте внимателно „знаците”, „символите” който получавате и ги разчитайте, всичко е възможно за Вас. Вярвайте им, не ги получавате случайно.
11.Отидете извън пределите където Ви е казвано да не мислите и ще започнете да виждате неща който не сте виждали преди. Светът е пълен с възможности, квантовата физика и съвременните учени го потвърждават. Вижте това на български:
http://www.youtube.com/watch?v=o9pIF4YTv4c
12.Най-голямата тайна за изкачване на едно "по-високо съзнателно ниво" е, че “Вашите Мисли и Емоции променят бъдещето всяка една секунда”.
13.Съчувсваите и обичайте всеки и всичко което е живо, (например съчувствайте на малкото теле което безпощадно е заклано за да Ви сервират телешкият стек в ресторанта). Обичайте 100 годишния бор който е отсечен за да се направи хартията за луксозното списание на вашата маса. Ако вие сте създали този живот, няма с лека ръка да го унищожавате!
14. Станете вегетарианци. Най-големите и силни животни в природата са вегетарианци (слон, кон, носорог, хипопотам, зебра, антилопа, щраус). Протеините са в зеленчуците, в месото на животните са преработените протеини без енергийна стойност защото енергията са я употребили вече животните. Хората са единствените който консумират млякото на други животни, помислете и за това. Като станете вегетарианци спестявате огромна сума пари всеки месец.
15. Сложете в стъклени бутилки вода от извор с pH по голямо от 7.5 (не от чешмата или пластмасови бутилки) на прозореца на пряка слънчева светлина. Пийте тази вода. Водата има памет и тя запомня енергията от слънцето. След време тази енергия се задейства в вашите тела и не чувствате глад. Скъпи приятели тука става най-голямото спестяване на пари.
16.Проучете въпроса с гледането на слънцето, това е инидивидуален избор и е пряко свързан с вашето здраве. Слънцето не случайно е поставено там и Вие не случайно четете това. Това е добро обяснение на български: http://www.youtube.com/watch?v=AJxTvPZiTRc
17. Купувайте неща който Ви правят щастливи, носят положителни емоции и чувства и помагат на вашата мисия в живота. Събирайте хубави и положителни моменти не предмети и вещи, намалете си финансовите разходи. Това ще ви спести много пари. Върнете всичките си заеми, продайте ненужните имоти незабравяйте, че някой остават в Третото измерение.
18. Въпроса за парите дали носят щастие не ясен, това е нещо индивидуално. Едно е сигурно – щастливите хора правят пари. Станете щастлив, това зависи от Вас самите и от борбата с вашият двуполюсен модел във вашият ум. Плащайте с удоволствие сметките си, защото това което е отгоре е и отдолу. Тогава и на Вас някой с удоволствие ще Ви плаща.
19. Правете всичко с което сте заети с ентусиазъм и се старайте да бъде перфектно. Използвайте цялата си творческа фантазия за това. Мислете, че вашето дело е най-голямото, най-хубавото, най-гениалното, най-неповторимото независимо какво е то. Например да пометете тротоара пред къщата Ви, да измиете асансьора, да хвърлите дъвката или цигарения фас в центъра на кофата за боклук, да карате точно с 40 километра когато знака го изисква. А когато творите и създавате бъдете лидери без титли. Бъдете дейни не чакайте друг да направи нещата вместо Вас.
20. Повярвайте, че всички горе изброени точки сте ги изпълнили и те са Вашата реалност ТОГАВА Вие сте в преходната зона от Третото към Петото измерение. Децата биха го направили като тяхна игра, за тях да преминат в Петото измерение е смешно и лесно. Забавлявайте се и го направете игра например колко пари ще спестите и ако го направите спестявате вашите пари и се качвате на асансьора за луксозните етажи. Интересна игра нали?
Това е съобщение, което имате избор да следвате или отхвърлите. Вселената е място на свободната воля. С избора на едно или друго Вие натрупвате опит и изкачвате Вашето съзнание на по-високо ниво. Всеки избира своят път и не е грешно той да е надолу или нагоре.
В България хората са много специални и могат да творят реалности, затова какво се случва около Вас зависи само от Вашите мисли. Разпадащите се панелни блокове, дупките по улиците, кофите за боклук, сметките за парното са творение на някой ум, те не са природна даденост. Постарайте се това съобщение да достигне до тези индивиди с тези умове който са сьтворили всичко което не харесвате и продължават да го творят (минало, настояще и бъдеще стават в тази секунда в която четете това съобщение). Само двама човека в един блок да повярват в Петото измерени и да разпространят това съобщение, целият блок ще се промени във времето и пространството, което те са определили. Само една клечка кибрит светлина, променя тъмнината в тъмна стая, но не съществува клечка тъмнина която може да затъмни слънчева стая. Има природни естествени цикли ден и нощ, зима и лято, прилив и отлив, възход и падение които трябва да имаме в предвид, да зачитаме и да НЕ приемаме като КРАЯТ НА СВЕТА.
Всички ние искаме да живеем в различни светове – многополюсни, двуполюсни или еднополюсни, несъвьршенни или съвьршенни, вселените са безброй, измеренията също и има място за всеки. Всичко е въпрос на избор, който прави всеки един от Вас сега за да бъде щастлив и да се забавлява в този прекрасен свят пълен с възможности. За да направите точният избор трябва да знаете как нещата работят, да сте интелигентни или да повярвате на инстинкта и чувствата си.
Накрая Вие ще съжалявате само за шанса който сте изпуснали, взаимоотношения от който сте се страхували и решения който сте чакали твърде дълго да направите.
Споделете това съобщение с Вашите приятели за да имате добра компания по време на пътешествието, за някой то ще е с парния локомотив и за други с енергията със скоростта на светлината.
Благодаря Ви за отделеното време.
Ваш Приятел




Няма коментари:

Публикуване на коментар